Parapanta Sibiu

Distractia incepe in aer....

Parapanta Sibiu

Zbor cu parapanta
Parapanta tandem 1

Informatii Generale

1)Confidentialitatea datelor

COLECTAREA ȘI STOCAREA DATELOR, SIGURANTA DATELOR SI CONFIDENȚIALITATE

Informații privind siguranța datelor cu caracter personal

Introducere – Prezentul document prezintă informații despre colectarea, stocarea și siguranța datelor dumneavoastră personale colectate prin intermediul site-ului nostru, prin care echipa Parapanta Sibiu desfășoară zboruri în tandem cu parapanta. Acceptul acestora reprezină o condiție minimă obligatorie pentru pasagerii unui zbor cu parapanta în tandem. Vă rugăm citiți cu atenție aceste informații

Conform regulamentului EU 679/2016 și cu acceptul dumneavoastră societatea noastră va colecta prin intermediul formularelor de pe site-ul noastru următoarele date personale: nume, telefon, adresa de email si adresa poștală/CNP

Vom prelucra informațiile de mai sus în următoarele scopuri:

– emiterea unui voucher cadou și a facturii aferente

– rezervarea unui zbor cu parapanta

– pentru a vă răspunde în scris eventualelor întrebări

Societatea noastră nu va colecta sub nici o formă informații legate de cardurile dumneavoastră sau conturile prin care efectuați plata.

Datele astfel colectate vor fi stocate în baza noastră de date pentru o perioadă de maxim 360 zile, perioada echivalentă cu valabilitatea voucher-ului achiziționat. În această perioadă datele dumneavoastră nu vor fi folosite în alte scopuri și nu vor fi transferate unei terțe entități. Ne puteți contacta pe adresa: office@parapanta-sibiu.ro pentru a verifica starea datelor dumneavoastră și pentru a solicita ștergerea sau modificarea acestora.

La cererea dumneavoastră expresă (prin bifă în formular) vom păstra datele pentru o perioadă de maxim 3 ani pentru a vă trimite informații despre celelalte servicii oferite de societatea noastră, promoții și oferte. Vă puteți retrage oricând acceptul prin dezabonare directă sau un email la adresa office@parapanta-sibiu.ro

Societatea noastră se asigură în permanență că datele dumneavoastră sunt colectate și stocate intr-o manieră sigură, prin următoarele mijloace:

  • Comunicarea informațiilor este protejată prin protocolul HTTPS
  • Datele sunt stocate pe servere securizate, aflate în locații sigure;
  • Periodic se fac copii de siguranță.
  • Ștergem informațiile cu caracter personal după 360 zile de la ultima interacțiune, dacă nu ați solicitat păstrarea informațiilor pentru a primi informații despre celelalte servicii oferite, promoții sau oferte.

Echipa noastră garantează de asemenea că membrii echipei, care vor avea acces la aceste date, sunt obligati să respecte confidențialitatea informațiilor în timpul și după expirarea termenului de valabilitate a contractului individual de muncă sau de colaborare.

2) Termeni si conditii

Termeni si condiții pentru zborul in tandem cu parapanta .

Introducere – Prezentul document reprezintă termenii si condițiile prin care echipa Parapanta Sibiu desfășoară zboruri în tandem cu parapanta,. Accepul acestora reprezină o condiție minimă obligatorie pentru pasagerii unui zbor cu parapanta în tandem.

Echipa Parapanta Sibiu este formată din piloți profesioniști, certificați pentru zborul cu pasageri sau piloți instructori de parapantă cu sute de ore de zbor și mulți ani de experiență. Toate echipamentele cu care veți zbura sunt certificate și omologate pentru zborul cu pasageri.

Cap.1 Condițiile minime de eligibilitate pentru pasageri

1.1. Greutate. Pasagerul trebuie sa aibă greutatea cuprinsă între 25-120 kg

1.2. Vârstă. Nu există limită de vârsta nici superioară nici inferioară, dar copiii vor zbura numai cu acordul scris al ambilor părințiilor.

1.3. Condiție fizică. Nu este nevoie de o pregătire fizica prealabilă, dar pasagerii trebuiesa fie pregătiți sa facă câțiva pași în alergare pentru decolare și încă câțiva pași pentru aterizare.

1.4. Echipamentul minim constă în: bocanci sau pantofi sport cu talpa aderentă, pantaloni lungi si bluză cu mâneca lungă (chiar și vara). Iarna, trebuie să vă îmbrăcați adecvat anotimpului, ideal fiind un costum de ski. Restul echipamentului de zbor vă va fi furnizat de catre piloti.

1.5. Decolare aparapantei. Pentru decolare pasagerii trebuie să poată face câțiva pași, in alergare usoara, așa cum va fi instruit de către pilot.  Decolarea se face de obicei de pe o pantă înierbată vara si acoperita de zăpada iarna.

1.6. Aterizareaparapantei. Pentru aterizare, de asemenea , pasagerii trebuie să poată alerga câțiva pași,  atunci cînd acest lucru va fi solicitat de către pilot.

1.7. Filmarea zborului și poze. Pasagerii beneficiaza de filmarea zborului și poze,acestea fiind incluse in prețul zborului. Pasagerii le vor primi pe email in  max 48 ore de la efectuarea zborului, folosind un site de transfer online. Le vom păstra apoi în arhiva noastră pentru încă 30 de zile, timp în care se pot retrimite. După expirarea acestui termen ele se vor șterge definitiv.

Cap.2 Rezervarea unui zbor – programarea și anularea zborului cu parapanta

2.1. Rezervarea inițială: Un zbor cu parapanta se poate rezerva oricând telefonic, prin email sau direct de pe site-ul noastru, completând un formular de rezervare. Înfuncție de dorințele pasagerilor și disponibilitatea piloților noștrii vă vom programa la cea mai convenabilă oră, de comun acord.

2.2. Confirma reazborului: Zborul cu parapanta este strict dependent de condițiile meteo, în special de direcția și intensitate avântului. Ca urmare, orice rezervare făcută la noi va trebui re-confirmată cu maxim 48 ore înaintea efectuării zborului. Vă rugăm să ne contactați, în cazul în care nu am facut-o noi între timp, cu o zi înaintea datei programate.

2.3. Re-planificarea sau anularea zborului: Siguranța dumneavoastră este prioritară pentru noi. Deși facem eforturi pentru a minimiza cazurile în care clienții vin la zbor și condițiile nu sunt prielnice, se poate întâmpla ca vremea să se schimbe brusc. În acest caz piloții pot lua decizia să amâne sau să anuleze zborul. Este o chestiune de siguranță pe care fiecare pilot o va decide pe baza experienței sale. Ca atare ne rezervăm dreptul de a reprograma sau anula zborul în orice moment, dacă condițiile meteo nu sunt propice. Echipa Parapanta Sibiu nu va rambursa eventualele costuri cu transportul sau cazarea în cazul anulării sau amânării zborului din cauza condițiilor meteo.

Cap.3 Voucher cadou – condiții de folosire și returnare

3.1. Definiții. Un voucher cadou reprezintă practic un zbor pre-plătit pentru care vă vom emite un document electronic cu un cod unic (voucher-ul), împreună cu factura fiscală aferentă.

3.2. Valabiltate și eligibilitate. Voucherul cadou este valabil 360 de zile din momentul emiterii și se poate folosi o singură dată pentru un zbor cu parapanta în tandem, pe baza prezentării fizice a acestuia sau a codului unic care va fi validat. Voucherul nu este nominal și se poate tranfera oricărui pasager care îndeplinește condițiile de la cap. 1

3.3. Achiziție si plata. Voucherul se poate achiziționa online prin completarea formularului numit “voucher cadou” folosind link-ul https://parapanta-sibiu.ro/voucher-cadou/  

Pentru achiziționarea online aveți 2 posibilități:

3.3.1. Plata prin transfer bancar – Veți primi un email cu termeni si condiții de utilizare, detaliile de plată (IBAN) iar dumneavoastră va trebui să efectuați plata prin transfer bancar, a sumei agreate conform tipului de zbor ales și a locației aleasă. Odată confirmată plata veți primi tot pe email voucherul (cu un cod unic) în format electronic.Rezervarea zborului decurge conform cap. 2.

3.3.2. Plata prin card Revolut – Numarul de telefon unde ne puteti contacta este asociat unui card Revolut.Prin optiunea trimite, din cadrul aplicatiei Revolut, puteti face plata voucher-ului selectat.La mentiunea de plata se va trece tipul zborului si adresa de email unde sa va trimitem voucher-ul achizitionat.

3.4. Politica de retur/anulare a contravalorii voucher-ului. După expirarea valabilității voucherului, acesta nu se mai poate returna. În termenul de valabilitate al voucher-ului (360 zile de la data emiterii) acesta se poate returna, iar clientul va primi în cont contravaloarea integrală a acestuia numai în condițiile în care: au fos tfăcute 2 programări succesive,la un interval de cel putin 7 zile, clientul final s-a prezentat de fiecare dată la locația și ora stabilite dar de fiecare dată zborul a fost anulat din cauza condițiilor meteo nefavorabile sau a indisponibilității pilotului. Deși nu se poate anula din alte motive, voucherul se poate transfera unei terțe persoane.

Cap.4 Siguranța zborului – obligații și răspunderi legale are prestatoruluisi ale clienților

Când vorbim de siguranța zborului, avem în vedere trei aspecte: echipamentul folosit de noi, experiența piloților și alegerea corectă a condițiilor de zbor.

4.1. Echipamentul nostru. Zburăm numai cu echipament certificat și omologat, înțelegând prin aceasta, parapantă, seletă cu protecție la impact, cască și pentru un plus de siguranță și o parașută de rezervă adecvată zborului în tandem.

4.2. Piloți inoștri. Toți cei cu care veți zbura în tandem sunt licențiați în zborul cu pasageri sau au calificarea de instructori de parapantă sau piloți tandem parapantă.

4.3. Alegerea condiției de zbor. Nu vom efectua în zborul cu pasageri manevre periculoase și ne vom asigura în permanență că nu vom zbura deasupra zonelor periculoase sau interzise. Dacă condițiile de zbor nu sunt optime, ne rezervăm dreptul de a amâna sau chiar anula decolarea în orice moment.Decizia de decolare apartine in totatlitate pilotului.

4.4. Limitări de responsabilitate. Cu toate precauțiile enumerate mai sus, ca în orice sport, pot apărea incidente și foarte rar accidente. Decizia de a participa la un zbor cu parapantaîn tandem aparține pasagerilor  (sau a reprezentanților legali în cazul minorilor) iar aceștia trebuie să își asume implicit și riscurile asociate practicării acestui sport așa cum sunt menționate în acest document. In aceste condiții, echipa noastră precum și piloții cu care noi colaborăm ca persoane fizice nu pot fi făcuți responsabili pentru eventualele accidentări ale pasagerilor iar acesta din urmă nu va solicita din partea noastră despăgubiri în caz de accident.